Vi passer din hund

Som en del af familien, i vores eget hjem.

Vi ønsker at give din hund et sted, hvor den glæder sig over at være. Et sted hvor den føler sig hjemme, tryg og underholdt. Vi har ingen form for opstaldning eller bokse. Din hund vil indgå i vores daglige rutiner, på lige fod med vores egne hunde.

Din hund luftes 4 gange dagligt. Vi bor lige ved siden af en skov så der er masser af muligheder for skønne gåture. Du har selv foder med til din hund og gerne en kurv eller et tæppe den kan sove på. Hvis din hund skal have daglig medicin aftales det på forhånd.

Vi vil meget gerne møde dig og din hund inden et kommende ophold. På den måde sikrer vi os, at din hund vil trives hos os. Og du får lejlighed til at møde os og se hvor din hund kommer til at boltre sig.

For at din hund, kan komme i betragtning hos os, skal du og din hund opfylde og være indforstået med nedenstående krav. Vi forbeholder os retten til at sige nej hvis vi ikke føler at kemien er der.

  • Din hund er socialiseret og nyder at være sammen med andre.
  • Din hund er en lille eller mellem hund (max 20 kg)
  • Din hund skal være vaccineret, fri for smitsomme sygdomme, og du skal have gyldig, lovpligtig ansvarsforsikring på den. (der skal kunne fremvises dokumentation på begge ting)
  • Hvis din hund bliver syg eller kommer til skade under opholdet, kontakter vi dig og evt. dyrlæge. Vi yder ingen erstatning herfor. 
  • Afbestilling skal ske senest 24 timer før ankomst, ellers opkræves 50% af den totale pris.

Under opholdet vil jeg løbende sende billeder og beskeder til dig, så du kan følge med i hvad din hund oplever på ferien.

Vi har kun et begrænset antal pladser, så book en plads til din hund i god tid.

Kontakt Maria på 20 76 00 43 eller send en mail til maria@skovgaardhundemassage.dk